Shop

Filtër uji RO 800

1700 

Prodhim i BE

 

Ky filtër uji  ka kapacitet të lartë prodhimi të ujit të pijshem në 24 orë. Ai është i dizenjuar për tu montuar poshtë lavamanit, ekspresit dhe makinerisë së akullit.

Sistemi i filtrimit tëujit  përfshin cezëm dhe depozitë. Fishekët  KDF të sistemit  janë të vendosura në trupa me mbyllje të dyfishtë,  falë të cilave filtri ofron mbrojtjen më të  mirë të mundëshme nga rrjedhjet e padëshiruara të ujit.

Garancia: 1 vit

Description

Të dhënat teknike

Fazat e filtrimit                          6

Presioni i ujit                             2.8 – 6 bar

Parafiltrat                                    3-6 muaj

Përmasat (W/L/H)                   26 x 43 x 63 cm

Kapaciteti prodhimit               120 l/orë