Shop

BWT – PERMAQ® PICO – Reverse osmosis

9000 

BWT Osmoze e Kundert Permaq Pico – Koncepti BWT

 • Kompakt
 • Performance e larte
 • Fleksibel
 • Parafilter
 • Kontrollues me panel LCD
 • Produkt serial me konstruksion modular
 • Rrit presionin
 • Modul plotesisht i pershtatshem
 • Teknike e integruar e matjes
 • Rrit lehtesisht kapacitetin e pershkueshmerise
 • Funksion plotesisht automatik dhe te sigurte
 • Rritje e funksionit higjenik me program efikas dezinfektimi
 • Dizajn i pershtatshem
 • Opsion i perzgjedhjes se gjuhes
 • Lehtesisht i ndryshueshem
 • Cilesi e larte pershkueshmerie
Description

Specifikimet teknike

 • Kapaciteti i ujit te paster 170 – 200 litra ne ore
 • Konstruksion modular i ndryshueshem
 • Norma e ruajtjes se kriperave minerale me e larte se 99.5%
 • Program inovativ dezinfektimi
 • Modul plotesisht i pershtatur per higjene maksimale
 • Version On dhe Offline
 • Version opsional kundra ngurtesimeve