Shop

Sistemi i ujit pijshem: Krausen RO 3000

4500 

Prodhim i BE

Sistem siguron  ujë të pijshëm me kapacitet të lartë prodhimi uji në 24/h. Ky filtër uji eleminon klorin, sedimentet, metalet e rënda dhe grimcat duke bërë ujin ideal për te pirë dhe gatuar.

      • Ndërrimi i fishekeve 3-6 muaj
      • Membrana molekulare 2-3 vite

    Grancia 1 vit

Description

Presioni nominal                             7 – 15 bar

Temperatura e ujit                          5-40° C

Kapaciteti ujit filtruar                     0.50 m3/h

Përmasat (H x W xD)                      1600 x 600 x 600mm

Membrana                                         3000 GPD