Shop

DFL infinity

1850 

DFL infinity
Made in Europe
Teknologjia me e avancuar
Infinity ka qene e instaluar ne fondacionin Roland Mc Donald ne Valencia, ku u ndihmuan me shume se 300 familje ne vit per te shmangur blerjen e shisheve plastike.
Zhvillohet një proces filtrimi i cili, në rastin e paisjes “Infinity ECO 600” , gjithsej me 5 faza filtrimi ,arrihet nga 2 filtra te vetem.

  • Shmang infektimin bakterologjik
  • Ze pak hapsire
  • Ujë cilësor i prodhuar në kohë reale.
  • Sistem higjienikë dhe i sigurt.
  • Garancia : 2 vjecare.
Description
 Membrana ECO 600 GPD             DFL Infinity
Temperatura e ujit:2 ÷ 38º C
Presioni i ujit brenda0.1 ÷ 0.4 Mpa
Tensioni dhe frekuenca e furnizimit me energji elektrike100-240V / 50-60Hz
Kapaciteti I filtrimit1.6 l/min
Fuqia 60 W
Ndërrimi i fishekut pp12 muaj me kosto ( 80 euro)
Nderrimi I fishekut te RO2-3 vite me kosto (200 euro)
Rrjedhja maksimale e ujit2200 L/dite
Përmasat323 x 190 x 430 mm
    Max I TDS2000 ppm