Shop

Sistem i ujit pijshëm: RO 3

220 

Fitaqua

Prodhim i BE

I certifikuar BPA Free

Garancia 2 vite

Filtri siguron ujë të pijshem të shëndetshëm  për ju dhe familjen tuaj.  Instalimi i sistemit bëhet në kuzhinë, poshtë lavamanit. Fishekët janë të vendosur në trupa me mbyllje të dyfishtë  falë të cilave filtri ofron mbrojtjen më të mirë të mundshme nga rrjedhjet e padëshiruara të ujit.

 

Certifikuar nga Instituti i Higjenës PZH.

    • Filtrat 3-6 muaj
    • Membrana 2-3 vite
Description

Specifikimet teknike:

Filtër Uji                              RO 3

Numri fazave                    3

Membrana                         75 GPD

Lidhja                                   1/2, 3/4 ose 3/8 inch

Presioni operues             2,8 – 6,0 bar

Fishek i Sedimentit         5 mikron (Heq baltën, rerën, ndryshk etj)

Fishek i karbonit aktiv    heq klorin, ngjyrën , aromën, shijen etj)