Shop

AQA Therm Move Moblie

8100 

Një sistem kompakt BWT RO i krijuar për
– të lehtësuar mbushjen e lehtë, efikase dhe të qëndrueshme
të sistemeve të ngrohjes sipas standardit “BWT ReinHEIZgebot”.

-Ky standard lejon mbrojtjen e qarkut të ngrohjes nga gëlqerja
dhe korrozioni pa përdorimin e kimikateve.

– 2 x fishekë me membrana RO me efikasitet të lartë
– Matës uji
– Aplikacioni për monitorim

Description
AQATHERM
Lidhja20 DN (3/4”)
Max Kapacitetit te ujit te trajtuar0.36 m³/h
Konsum maximal80 m3
Presioni operues2.5 – 8 bar
Temperatura e ambientit max30-40 °C
Kerkesa per energji230 V
Permasat (W x H x D)355 x 795 x 290 mm

 

Skema teknike