Shop

Sistemi i ujit pijshëm: Fitaqua RO 7

1100 

Fitaqua

Prodhim i BE  

I certifikuar BPA Free

Filtri siguron ujë të pijshem të shëndetshëm  për ju dhe familjen tuaj.  Instalimi i sistemit bëhet në kuzhinë, poshtë lavamanit. Fishekët janë të vendosur në trupa me mbyllje të dyfishtë  falë të cilave filtri ofron mbrojtjen më të mirë të mundshme nga rrjedhjet e padëshiruara të ujit.

Certifikuar nga Instituti i Higjenës PZH.

Sistemi përfshin: cezëm,depozitë, pompëdhe lidhjet e nevojshme

 

Garancia 2 vite

Description

Te dhënat teknike:

Fitaqua                                                RO7

Fazat e filtrimit                                7  faza

Temperatura e ujit:                        2 ÷ 38º C

Presioni operues                             2,8 ÷ 6,0 bar

Kapaciteti maksimal

i prodhimit                                         120 L/dite

Përmasat D*W*H                           36 x 15 x 43,5 mm