Shop

Platinium Wasser RO6

850 

-Made in Europe

-Filtrat sigurojnë ujë të shëndetshëm për të pirë për ju dhe familjen tuaj.

– Instalimi i sistemit behet ne kuzhinë, poshte lavamanit.

-Fishekët janë të vendosura në trupa me mbyllje të dyfishtë, falë të cilave filtri ofron mbrojtjen më të mirë të mundshme nga rrjedhjet e padëshiruara.

 

Ndërrimi i fishekëve:

-Parafiltrat çdo 3-6 muaj

-GAC çdo 6 muaj

-Membrane çdo 2-3 vjet

-Sistemi përfshin: cezem dhe depozitë 12lt

-Ne cmim jane te perfshira TVSH dhe montimi I sistemit.

Description

Te dhenat specifike:

MODEL                                                             RO 6
Fazat e Filtrimit  6 faza
Presioni operues2.8-6 bar
Temperatura e ujitmax 30*/40*C
Llojet e fishekeve AC-PP-10-5, AC-SC-10, AC-GAC-10, AC-IL-GAC, AC-IL-MIN
Dimesion D*W*H15 x 36 x 43,5 CM
Kapaciteti 80 L/Dite