Shop

Aqa Total Energy

2950 

  • Njësi kompakte me kontroll elektronik të integruar
  • Sistem fishekësh me rimbushje
  • Teknologji unike me 3 faza mbrojtje të smercit dhe mbrojtje nga korrozioni
Description
AqaTotal  
Lidhja1”
Max Kapacitetit te ujit te trajtuar1.5 m³/h
Presioni operues2 – 10 bar
Temperatura e ambientit max40 °C
Permasat (HxWxL)1100 x 320 x 200

 

elektriciteti60 W