Shop

AQA Total Energy

3500 

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani
Ndryshe nga zbutësit tradicional të ujit, teknologjia e Aqa Total Energy për të ruajtuar të gjitha mineralet në ujë, edhe magnezin dhe kalciumin (përgjegjës për fortesinë), përdor energjinë magnetike për të krijuar nanokristale në mënyrë që gelqerja dhe smërci te mos depozitohen ne tubacione dhe pajisjet e ujit.

  • Njësi kompakte me kontroll elektronik të integruar
  • Sistem fishekësh / rimbushje
  • Teknologji unike me 3 faza
  • Mbrojtje nga gelqerja dhe nga gërryerja