Shop

Blubar “Blusoda” FIZZ

1700 

-Eshtë opsioni i përsosur për ambientet e lokaleve apo bareve.

-I perdorshem per uje.

-Me rubinete mekanike manuale

-Me dy mundësi furnizimi: ujë të ftohtë dhe ujë të ftohtë me gaz,

ose ujë me temperature ambienti dhe te ftohte.

-E perbërë teresisht prej çeliku inox

Description

Te Dhenat teknike:

 

Ftohes BlupuraBlubar “Blusoda”
Kapaciteti ftohes30l/h
Temperatura e ujit5-12 C*
Temperatura e ambjentit Min 5*C – Max 42*C
Presioni operues2.5 – 8 bar
Kerkesa per energji230 V
Permasat (L x D x H)318 x 537 x  567 mm
Pesha 31
Fuqia e Kompresorit1/8 HP
Gaz hidrogjeni natyrorGaz natyral HC R290