Shop

Ftohës uji me sistem filtrimi

900 

Prodhim i BE

Ftohësi i ujit Luxe Style është sëbashku me sistemin e  filtrimit RO5 të montuar brenda tij. Ky ftohës  uji duke ju jep mundesinë e lidhjes  së tij  direkt me ujin e rrjetit tuaj. Ju do të evitoni përdorimin e bidonëve të mëdhenj  dhe do të kurseni para duke pire uje me nje cilesi te larte direkt nga rrjeti i ujit qe furnizon ambjentit tua. Ftohësi i ujit Luxe Style Office Star RO Water ka një dizajn kompakt dhe ergonomik duke e bërë atë të përshtatshëm për zyra, ambjente publike, instutucione etj.

    • Ndërrimi fishekëve 3-6 muaj
    • Membrana 2-3 vite
Description

MODEL  Luxe Style Whrite Star

Kapaciteti i prodhimit                    120 lit/dite

kapaciteti i ujit të ngrohtë           5lit

kapaciteti i ujit të ftohtë                              2lit

Presioni operues                             1 – 6 bar

Temperatura e ujit                          5*C / 35*C

Kërkesa për energji                        220 V/ 240 V

 

Garancia 1 vit