Shop

Ftohes uji AQA MINI BWT

850 

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani

Ftohësi i ujit Aqa Mini BWT lidhet lehtësisht me filtrin tuaj të ujit për t’ju siguruar  ujë të ftohtë, ujë ambjenti dhe ujë të nxehtë. Ftohesi eshte i pajisur me çezëm moderne qe funksionon me sensore.

I përshtatshem për familje, biznese, zyra etj.

Description

Të Dhënat Specifike

Përmasat            D 390 x W 230 x H 390mm

Fuqia                    Ujë i nxehtë 500 W / Ujë i ftohte 100 W

Depozita             Ujë i nxehte 1L / Ujë ftohtë 4L

Energjia               110V/ 220V