Shop

BCC VISION

2100 

Made in ITALY

BluPura Company

 

Ftohës uji, i pajisur me video monitor dhe audio për informim dhe publicitet. Në ekran shfaqen video ose foto tëvednosura nga nje USB si dhe është i pajisur  Telekomandë .

I disponueshëm në tre opsione : Ujë i ftohtë , Ujë Ambjenti dhe Ujë i Nxehtë !

Description

Ice-Bank  Technology

 

Kapaciteti i ftohjes 30 (Lt / h.)
Temperatura e ujit të ftohtë * 5 ° – 12 ° C
Kapaciteti Uje I ftohte (Lt) 4
Furnizimi me energji 230 V – 50 Hz
Konsumi i energjisë 310W – 1,35A