Shop

Ftohes uji Bluebar

1800 

Prodhim i BE

Eshtë opsioni i përsosur për ambientet e lokaleve apo bareve dhe mund të përdoret për ujë ose birrë .

Me rubinetë mekanikë manualë ka dy mundësi furnizimi: ujë të ftohtë dhe ujë të ftohtë me gaz ose ujë me temperature ambienti dhe te ftohte. Ftohesi është i përbërë teresisht prej çeliku inox dhe në të ka hapësirë të brendshme për fishekë filtrimi dhe llampe UV

Description

Ftohës Blupura Blubar Beer Tap 30

Kapaciteti ftohës                             30l/h

Temperatura e ujit                          5-12 C*

Temperatura e ambjentit            Min 5*C – Max 42*C

Presioni operues                             2.5 – 8 bar