Shop

BWT Aquachoc 60 5kg

55 

Kategoria: Produkte kimike

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani

AquaChoc tableta klori me tretje të shpejtë, plotësisht të tretshme. Bazuar në acidin trikloroizocianurik

Përdoret në fillim të sezonit dhe si trajtim shoku

Klor i stabilizuar – 50% klor aktiv.

SKU: PRP01 Category:
Additional Information
Weight5 kg