Shop

BWT Cader Shiu

30 

Diametri 105 cm
Shufra me veçori të papërshkueshme nga era
Mekanizmi i hapjes automatike që funksionon me butonin e shtypjes
Dorezë e butë dhe ergonomike

SKU: AKS05 Category: