Shop

BWT Pastrues robotik pishine P400

-Pastrues robotik me efikasitet të lartë për pishinë private

– Pastron dyshemenë  dhe muret anësore të pishinës nga myshqet, algat e njollat e smercit .

– I përshtatshëm për cdo formë pishine dhe veshje të saj

-Me levizje pastruese thithese në dy drejtime

– Koha e pastrimit 1.5 orë

– Garancia 2 vite

SKU: PRP12 Category:
Description
Të dhënat teknikeBWT P400 Robotic
Madhesia e pishines  deri ne 60m2
Lloj i furcavePVA
FiltratDy filtra 4 D cartridge
Madhesi e poreve te filtirit2 Micron
Gjatësia e Kabullit16m
Përmasat (L x W x H)39.1 x 43 x 27.8 cm
Pesha9.75 kg