Shop

Countertop Giga Olypmus

190 

Prodhim  BE

Filtër uji i cili  siguron ujë të pijshëm për ju dhe familjen tuaj

  • I certifikuar nga standartet ISO

Filtër uji që vendoset sipër lavamanit dhe lidhet ne çezëm. Filtri është i  pajisur me fishek qeramik në ndërthurje me karbonin aktiv brenda filtrit qeramik. Kjo  bën të mundur eleminimin e papastërtive në ujë si, baktere, klor, aromë, shije, metale të rënda etj. Filtri ka një sistem mbrojtës antibakterial që i siguron përdoruesit pastrim dhe eleminimin  nga uji të  florës  bakteriale dhe  mikrobet

  • Ndërrimi i fishekut bëhet 1 herë ne vit
  • I vendosur në celik që nuk ndryshket dhe pjesë bakri anti bakteriale
  • Permasat: 8,5 cm gjerësi x 30 cm lartësi
  • Garancia 2 vite

Made in Greece