Shop

Filtër uji për lavatrice

30 

Prodhim i BE

Filtër uji për lavatrice dhe lavastovilje

Zbut ujin e fortë për lavatricen/lavastoviljen Tuaj. Me vendosjen e ketij filtri ju kurseni duke konsumuar më pak  detërgjentë të larjes dhe do te keni efikasitet më të madh të aparaturës tuaj.

Filtri t eleminon papastërtitë mekanike mbi 15 mikronë, redukton fortësinë e ujit, redukton konsumimin e detergjenteve të larjes dhe rrit efektivitetin e tyre deri në 50%. Gjithashtu filtri ujit  mbron rezistencen e pajisjeve tuaja nga smërci(gëlqerja) duke rritur jetëgjatësinë e e tyre.

Filtri i ujit për lavartice/lavastovilje është një shpenzim i vogël në krahasim me çmimin e detergjenteve të larjes dhe kostos së riparimeve.

Periudha e përdorimit të rekomanduar është 12,000 litra ose 1 vit  (sipas nivelit te konsumit dhe cilësisë së ujit).

Lidhje 3/4 “