Shop

Filter Dushi Olypmus

55 

  • Made in Greece
  • I certifikuar nga standartet ISO
  • Filtër uji që instalohet tek grupi i dushit
  • I pajisur me fishek qeramik në ndërthurje me bllokun e karbonit të aktivizuar brenda filtrit qeramik, që bënë të mundur eleminimin e papastertive në ujë si, baktere, klor, aromë, metale të rënda etj.
  • Ka një sistem mbrojtës antibakterial që i siguron përdoruesit uje te pastë, I cili eleminon floren bakteriale, mikrobet etj .
  • Nderrimi I fishekut behet 1 here ne vit ne koston/ 25euro
  • Celik që nuk ndryshket dhe pjesë bakri anti bakteriale.Permasat: 8,5 cm gjerësi x 18 cm lartësi
  • Garancia 1 vjecare