Shop

Filtër uji UPS2

86 

Prodhim i BE

Filtër uji i dyfishtë UPS2 që është jashtëzakonisht i thjeshtë për tu instaluar. Përshtatet në mënyrë të përkryer me dizajnin e kuzhines  tuaj. Përmirëson shijen dhe erën e ujit duke eleminuar klorin dhe komponimet e tjera organike. Për shkak të dizajnit fleksibël ju mund t’i vendosni kudo këto filtra dhe do të përmirësoni  cilësinë e ujit.

Ky filtër uji përbëhet nga dy mbajtës dhe dy fishekë:

Fisheku i Sedimentit (fije ose qeleshe) – largon rërën,baltën, ndryshkun, polenin, mikroorganizmat

–  Karboni aktiv (grimcuar ose bllok) – largon klorin dhe përmirëson shijen dhe erën

Filtrat e ujit i nënshtrohen një kontrolli të plotë të cilësisë në çdo fazë të prodhimit. Certifikuar nga Instituti Higjenes – PZH.

Ndërrimi I fishekëve – Cdo 6 muaj

 

Certifikuar – BPA FREE