Shop

-50%

Bolero

300 

Filtër Uji Gjerman

 Prodhim i BWT – Best Water Technology

I certifikuar DVGW

 

FILTËR UJI ME VETËSHPËLARJE MANUALE

Filtër uji me sipërfaqe të madhe filtrimi, me cilësi të lartë dhe i thjeshtë për t’u përdorur. Dizajn modern, për instalim horizontal ose vertikal. Filtri i kompletuar me kokën e bronzit, cilindër transparent dhe me pajisje lidhëse.

Description

Specifikimet teknike: Presioni nominal PN 16, presioni operues . 2 – 16 bar (29 – 232 psi), temperatura e ujit / ambientit, min-maks. 5-30 / 5-40 ° C, (86/104 ° F).

 

Filtër Elementi                                  90 µm

Lidhja                                                3/4”; 1”; 1 ¼”; 1 ½”;  2”

Kapaciteti prodhues m3/h           3.0;  3.5;  4.0; 10.5;  11.0

Gjatësia pa pajisjet lidhëse mm 100; 100; 100; 125; 125

Gjatësia me pajisjet lidhëse mm 184; 184; 203; 240; 260

Lartësia mm                                     330; 330;460; 460; 460