Shop

Protector

150 

Filtër Uji Gjerman

Prodhim i BWT – Best Water Technology

Garancia 2 vite

Filtër uji vetëshpelarës i cili instalohet ne hyrje te rrjetit. Filtri është i prodhuar me materiale të teknologjisë së lartë. Mbron pajisjet tuaja shtëpiake dhe industriale duke siguruar që të keni ujë pa sedimente. Koka dhe paisjet e tjera lidhëse janë të derdhura në tunxh. Montimi i thjeshtë. Filtri i ujit nuk kerkon kosto te tjera mirembajtje.

Description
  • Presioni nominal. 2 -16 bar (29-232 psi)
  • Lidhjet  3/4“ – 1“
  • Presioni nominal: 16 bar
  • Kapaciteti në Δp 0.2 bar: 3.0 m3 / h
  • Presioni nominal: bar 2 – 16
  • Temperatura e ujit : 5 – 30 ° C
  • Gjatësia 100 mm
  • Lartësia 145 mm