Shop

Fishek 10’’ sediment-karbon

12 

Prodhim i BE

Struktura:

Fishek filtri uji që përmban polipropilen të shkrirë dhe karbon aktiv nga lëvoshga e arrës së kokosit.

Funksionet e dy fishekëve të filtrit të ujit janë të kombinuara në një vendosje dhe fisheku ndalon ndotjen mekanike dhe kimike të ujit duke përmirësuar shijen. Ky fishek  filtri eleminon ngjyrën dhe erën e ujit, pengon hyrjen e rërës, ndryshkyt, llumit, , pluhurit të qymyrit dhe mikroorganizmave. Gjithashtu  filtri eleminon nga uji ndotësit kimikë (siç janë klori dhe derivatet e tij, plumbi, metalet toksike)

Fishekët SC – filtrojnë ujin në dy faza:

– Faza e parë është filtrimi paraprak me anë të  polipropilenit të shkrirë, i cili kap ndotës të ngurtë si një sitë e dendur rrjete.

-Faza e dytë është filtrimi me karbonin aktiv nga lëvozhga e arrës  së kokosit, e cila eleminon klorin, metalet e rënda dhe ndotësit organikë.

Ky fishek është dizajnuara për shtëpi (10 “) për filtrat  e ujit të brendshëm dhe sistemet e filtrimit molekular të ujit.

Kohëzgjatja e përdorimit:

6 muaj ose 24 000 litra (në varësi të nivelit të konsumit të ujit dhe shkallës së kontaminimit)

I certifikuar – BPA FREE