Shop

Filtër Bioqeramik

18 

Prodhim i BE

Fishek filtri bioqeramik ku uji i pastër që rrjedh përmes tij  ka efekte pozitive mbi njerëzit sepse aktivizon  qelizat somatike,  stimuluar qarkullimin e gjakut dhe duke përmirësuar metabolizmin.

Rrezatimi i emëtuar nga kontributi i bioqeramikës quhet “drita e jetës”, sepse ajo mundëson zhvillimin e organizmave të gjallë.

Efektet pozitive  kryesore të Fishekut  bioqeramik janë:

–  përmirëson shijen dhe aromën e ujit

–  përmirëson metabolizmin e njeriut

–  rrit nivelit e tretshmërisë së oksigjenit

– aktivizon molekulat  e ujit në trupin e njeriut

–   eleminon yndyrnat, kimikatet, toksinat nga gjaku si dhe ndotësit e tjerë

–  zvogëlon  nivelit e aciditetit në organizëm

  • Përmirëson funksionin e sistemin nervor

Madhësia e fishekut të filtrit 2 “ – Lidhja 3/8”

Koha e rekomanduar e përdorimit:  12 muaj

Fishek i cili rekomandohet ti shtohet cdo sistemi trajtimi uji me membranë molekulare.