Shop

Fishek me qeleshe 10″

Prodhim i BE

Fishek filtri uji  me qeleshe  në versionin 1, 5, 10, 20, 50 mikronë, Këta fishekë filtri uji  janë të dizajnuar për lidhjet 10 “/ 20” / 30 “/ 40” / 10BB / 20BB dhe pastrojnë ujin duke hequr papastërtitë  si: rërë, baltë, llum ,ndryshk, polen, mikroorganizma, pluhur dhe sedimente të tjera.

Përbërja e tyre  realizohet nga  ndërthurja e polipropilenit me fibër.

Dendësia e lartë lejon të eliminohen depozitat e papastërtive që variojnë në madhësi prej 50 deri në 1 mikron. Rezistentë ndaj kimikateve dhe baktereve.

Kapaciti maksimal –         15 litra në minutë.

Përdorimi –                         6 muaj ose 12,000 litra

I certifikuar BPA FREE