Shop

-25%

INFINITY AP Backwash filter

1200 

Filtër Uji Gjerman

Prodhim i BWT – Best Water Technology

I certifikuar DVGW

Garancia 5 vite

 

Filtër uji i cili instalohet ne hyrje te rrjetit.  Filtri është i kompletuar me kokë të derdhur në bronz dhe materiale të teknologjisë së lartë. Falë ndryshimit diferencial të presionit dhe  teknologjisë unike të valvulave bëhet vëtëshpëlarja automatike e papastërtive qe grumbullohen.

Description

Filtër Elementi                          90 µm

Lidhja                                       3/4”; 1”; 1 ¼”; 1 ½”;  2”

Kapaciteti prodhues m3/h         3.5;  4.5;  5.5; 10;  10

Gjatësia pa pajisjet lidhëse mm  100; 100; 105; 125; 125

Gjatësia me pajisjet lidhëse mm 184; 184;198; 240; 260

Lartësia mm                              550; 550;550; 550; 550