Shop

Fishek filtri 10 BB me karbon aktiv granular

23 

Prodhim i BE

Fishekë filtri uji  ekologjikë të prodhuara me karbon aktiv nga lëvozhga e arrës së kokosit . Falë karbonit aktiv fishekët kanë aftësinë për të absorbuar ndotësit kimikë. Filtri përdoret për të përmirësuar cilësinë e ujit të pijshëm. Fishekët CTO përmirësojnë shijen dhe erën e ujit zvogëlojnë  praninë e  klorit dhe derivatet e tij helmues. Ai gjithashtu eleminon hekurin dhe metale të tjera toksike të rënda, bakteret, pesticidet, detergjentet dhe fenolet.

Ato janë të dizajnuara për tu vendosur në hyrjen e rrjetit të ujit 10 “BB dhe 20” BB.

Periudha e rekomanduar e përdorimit

6 muaj (varet nga niveli i konsumit të ujit dhe shkalla e kontaminimit)

 

I certifikuar – BPA FREE