Shop

BWT E1

570 

Filtër Uji Gjerman

Prodhim i BWT – Best Water Technology

I certifikuar DVGW

Garancia 5 vite

Filtër uji i cili instalohet ne hyrje te rrjetit. Filtri është i prodhuar me materiale të teknologjisë së lartë. Koka dhe paisjet e tjera lidhëse janë të derdhura në tunxh. Zëvendësimi i fishekut te filtrit është shumë i thjeshte dhe mund të kryhet pa patur nevojën e ndërhyrjes së teknikës.

Specifikime Teknike: Presion nominal PN 16, presion operues, min.- max. 2.5 – 16 bar (36232 psi), uji -/ temperaturë ambienti, max. 30/40 °C (86/104 °F)

Gjerësia e lidhjes nominale: DN 20

Presion nominal: bar (psi) 16 (232)

Gjatësia: mm 100

Shkalla e rrjedhës: 0.2-0.5 bar => 2.3 m³/h

*HWS përfshin kontrollin e presionit te ujit !

Description

Filtër Elementi                          100 µm

Lidhja                                       3/4”; 1”

Kapaciteti prodhues m3/h         2,3;  3.6; 

Përmasat mm                           100 x 398