Shop

Mini Tap Water Filter Olympus

60 

Prodhim i  BE

Olympus

Filtri siguron ujë të pijshëm për ju dhe familje tuaj.

  • I certifikuar me standartet ISO
  • Filtër uji që montohet direkt ne çezëm e lavamanit tuaj.
  • Filtri i ujit eshte pajisur me fishek qeramik që ndërthuret me bllokun e karbonit të aktiv brenda filtrit qeramik. Kjo bën të mundur eleminimin e papastërtive në ujë si baktere, klor, aromë, shije, metale të rënda etj.
  • Garancia 1 vit

Made in Greece