Shop

-35%

Filtër uji CounterTop 2

62 

Prodhim i BE

Filtër i ujit të pijshëm të  kuzhinës me dy faza. Filtri i ujit CounterTop 2  lidhet me rubinetin e lavamanit me një tub fleksibël dhe një valvul të veçantë sferike të instaluar direkt në fund të rubinitet. Seksioni i parafiltrimit përbëhet nga fishek klasik me mbyllje të dyfishtë. Falë këtij fakti filtri garanton mbrojtje më të  mirë nga rrjedhjet e padëshirueshme.

Ky filtër uji përbëhet nga dy mbajtës dhe dy fishekë:

Fisheku i Sedimentit (fije ose qeleshe) – largon rërën,baltën, ndryshkun, polenin, mikroorganizmat

–  Karboni aktiv (grimcuar ose bllok) – largon klorin dhe përmirëson shijen dhe erën

Filtrat e ujit i nënshtrohen një kontrolli të plotë të cilësisë në çdo fazë të prodhimit. Certifikuar nga Instituti Higjenes i Polonisë – PZH.

Description

Të dhënat teknike:

Fazat e filtrimit                                            2 faza të filtrimit

Temperatura e ujit                                    2 ÷ 38 C

Presioni nominal                                   2,8 ÷ 6,0 bar

Ndërrimi i fishekëve                                    çdo 6 muaj

Dimensionet:

Përmasat( cm)                                             24 x 12 x 33

 

I Certifikuar – BPA FREE

Garancia 2 vite