Shop

Filter linje mineralizues

16 

Prodhim i BE

Fishek filri  uji  që përdoret për pasurimin e ujit me minerale

Brenda fishekut ka përmbajtje natyrale mineralesh  të grimcuara që siguronjë shpërbërjen e përsosur në ujë. Falë kësaj shija dhe aroma e ujit përmirësohen. Ky filtër përdoret kryesisht në filtrat molekularë për balancimin e mineraleve të ujit pas kalimit në procesin e osmozës.

I disponueshëm në versionin 2 ” me lidhje standarde, montim i përshtatshëm QC dhe 2,5 ” me QC të integruar.

Koha e rekomanduar për zëvendësim: çdo 6 muaj (sipas nivelit te konsumit të ujit dhe shkalles së kontaminimit të tij)

 

Certififikuar – BPA FREE