Shop

Fishek me karbon aktiv të grimcuar KDF

18 

Prodhim i BE

 

Fishek filtri uji KDF( Kinetic Degradation Fluxion) që përdoret për përmirësimin e cilësisë së ujit të pijshëm duke shfrytëzuar aftësinë për absorbimin e ndotësve kimikë në karbonin aktiv. Uji rrjedh nëpër të gjithë filtrin e ujit për absorbimin maksimal të ndotësve. Aliazhi i veçantë KDF (bakri dhe zinku) ka efekt baktericid dhe bakteriostatik. Ai gjithashtu mbron kundër zhvillimit të baktereve, kërpudhave dhe mikroorganizmave të tjerë.

Fishekë GAC KDF përmirësojnë shijen dhe erën e ujit, duke zvogëluar: papastërtitë organike (mikroorganizmat, bakteret, kërpudhat), papastërtitë teknike, klorin dhe derivatet e tij, hekurin, metalet e rënda të tjera të rënda toksike, pesticidet, detergjentët dhe fenolet.

I certifikuar – BPA FREE