Shop

FILTRA Ultrafiltration X

FILTRA Ultrafiltration X

  • Instalohet ne hyrje te rrjetit
  • Teknologjia e Ultra-filtrimit, proces mekaniko- fizik pa pranine e elementeve kimik ose rrezatimit per mbajtjen larg te baktereve, viruseve dhe partikolave shume  te vogla te pranishme ne uje.
  • Siguron uje te paster ne te gjithe rrjetin fale membranave me pore 0.02 μ
  • E pershtatshme per instalime te nje shkalle te vogel si: banesa; apartamente; biznese te vogla
Description

Specifikimet Teknike

Lidhja  AxBxC1”x1”x ½ “
Kapaciteti max I ujit te trajtuar5 m3/h
Permasat HxWxD156×38×20 cm
Presioni2-6 bar
Temperatura max40°C
MaterialiPVC-U P10
Madhesia nominale e poreve0.02μ
Jetegjatesia e membranes5 vite