Shop

Fishek me fije BB10

Prodhim i BE

Fishek filtri uji me funksion pastrimine ujit duke eleminuar papastërtitë si: rërë, baltë, llum, ndryshk, polen, mikroorganizma, pluhur dhe sedimente të tjera. Dendësia e lartëe filtrit lejon që të eliminohen nga uji papastërtitë në madhësi nga 100 deri në 1 mikron. Këta filtra  janë rezistente ndaj kimikateve dhe baktereve.

Kapaciteti maksimal  –     15 litra në minutë.

Kapaciteti –                         6 muaj ose 12,000 litra.

Modeli –                               1, 5, 10, 20, 50, 100 mikronë

Lidhjet  –                              10 “/ 20” / 10BB / 20BB.

I certifikuar – BPA FREE