Shop

Fishek per filter dushi Olypmus

25 

  • Filter zevendesues per filter dushi olympus

    Filtri i ujit qeramik ultracarb e kalon ujin tuaj përmes fazave të filtrimit për t’u siguruar që të merrni ujë të pastër ! Çdo fazë filtrimi do të reduktojë gjithnjë e më shumë ndotës nga uji juaj, duke përfshirë grimcat e imëta, turbullirën, bakteret, klorit dhe plumbin. Rezultati do të jetë ujë me cilësi më të lartë! Çertifikuar NSF.