Shop

Fishek Sediment – Inline

18 

Prodhim i BE

Fishek filtri uji me dendësi të lartë që eliminon e papastërtitë nga uji me një madhësi  : 1, 5 dhe 10 mikronë (1 mikron = 0.001 mm). Ky fishek filtri uji  ndalon sedimentet: rërë, baltë lumi, ndryshk, polen, mikroorganizmat, pluhurin e qymyrit dhe sedimentet të tjera.

Rezistent ndaj kimikateve dhe baktereve.

I certifikuar – BPA FREE