Shop

Green Aqaua parafilter 10” 3/4”

18 

Green Aqaua parafilter 10”

– Lidhjet 3/4”

– Gote parafiltri per filtrim mekanik

– Vendoset ne hyrje te rrjetit ose shoqerohet me pajisje te tjera filtruese

– Instalim I thjeshte

– Pastron ujin duke hequr papastertite si: rere, balte,

ndryshk, polen, mikroorganizma, pluhur  dhe sedimente te tjera.