Shop

Llampa Bewades N 1

3800 

Prodhim i BWT – Best Water Technology Gjermani

Bewades

Llampat UV  përdoren si një metode efikase alterneative e eleminimit të baktereve, viruseve dhe patogjenëve nga uji. Sipas përdorimit llampat UV intalohen në hyrje të rrjetit ose mbas  filtrit për ujë të pijshëm. Ato kanë një kosto të ulët operative dhe mirëmbajtje– Me kuarc të cilesise të lartë

Dizajn kompakt

Të thjeshta për tu instaluar

Garancia 2 vite

Category: Tag:
Description

SPECIFIKAT

Lidhja                                   1 1/4”

Orë pune UV                     12.000 h

Kapaciteti max                  4 m³

Kërkesa për energji        220-240 V

PRESIONI OPERUES        10 bar

NUMRI I LLAMPAVE UV     1