Shop

Llampe Uv 1′

750 

Prodhim i BE

Llampat UV  përdoren si një metode efikase alterneative e eleminimit të baktereve, viruseve dhe patogjenëve nga uji. Sipas përdorimit llampat UV intalohen në hyrje të rrjetit ose mbas  filtrit për ujë të pijshëm. Ato kanë një kosto të ulët operative dhe mirëmbajtje.

Lidhjet 1” ose  3/4”

Kuarc i cilësisë të lartë

Llampa UV  8000 ore pune

Garancia 1 vit

Category: Tag: