Shop

Llampe UV 2′

2500 

Prodhim i BE

Llampat UV  përdoren si një metode efikase alterneative e eleminimit të baktereve, viruseve dhe patogjenëve nga uji. Sipas përdorimit llampat UV intalohen në hyrje të rrjetit ose mbas  filtrit për ujë të pijshëm. Ato kanë një kosto të ulët operative dhe mirëmbajtje

 

Lidhjet 2”

Kuarc i cilësisë të lartë

Dizajn kompakt

Të thjeshta për tu instaluar

Llampa UV 8000 orë pune

Garancia 1 vit

Category: Tag: