Shop

Llampe UV Luxe Style 1′

750 

Prodhim i BE

Luxe Style

Llampat UV  përdoren si një metode efikase alterneative e eleminimit të baktereve, viruseve dhe patogjenëve nga uji. Sipas përdorimit llampat UV intalohen në hyrje të rrjetit ose mbas  filtrit për ujë të pijshëm. Ato kanë një kosto të ulët operative dhe mirëmbajtje.

Kuarc I  cilesisë të lartë

Dizajn kompakt

Të thjeshta për tu instaluar

Me dy llampa UV

Llampa UV 9000 orë pune

Garancia 1 vit

Category: Tag:
Description

Specifikimet

Lidhja                                                                   1”

Max Kapacitetit të ujit të trajtuar             5.46m³/h

Intensiteti distancë = 1m                             145µW/cm²