Shop

Rondomat Duo 1

4500 

Zbutes uji Gjerman!

Prodhuar nga BWT – Best Water Technology

I certifikuar DVGW

Garancia 5 vite

Zbutës uji  duplex me dy kolona me rezinë të cilat bëjnë të mundur eleminimin e gëlqeres që shkakton fortësinë e ujit. Sistemi Instalohet  në fillim të rrjetit. Sistemet Randomat kanë kokë kontrolli inteligjente elektronike si dhe pajisje kontrolluese me lidhje ZLT. Vendosje individuale e fortësisë së ujit të papërpunuar me shtypjen e një butoni. Kosto të ulta mirembajtje.

Përmban: njësi e plotë, pajisje për testimin e fortësisë.

Description

Specifikime teknike:

Presioni operues              2.5 – 8 bar

230V/50-60 Hz

Uji në temperaturën

e ambientit: max.            25/30°C per DVGW; 30/40°C per industrite.

Lidhja: 32(1 1/4″) DN

Kapaciteti maksimal

i prodhimit :                      1.53m³/h

Konsumi i kripës

për rigjenerim:                  1.2kg

Përmasat h w d:               1270mm x 460 mmx 900mm