Shop

Rondomat Duo 3

7500 

Zbutes uji Gjerman!

Prodhuar nga BWT – Best Water Technology

I certifikuar DVGW

Garancia 5 vite

Zbutës uji  duplex me dy kolona me rezinë të cilat bëjnë të mundur eleminimin e gëlqeres që shkakton fortësinë e ujit. Sistemi Instalohet  në fillim të rrjetit. Sistemet Randomat kanë kokë kontrolli inteligjente elektronike si dhe pajisje kontrolluese me lidhje ZLT. Vendosje individuale e fortësisë së ujit të papërpunuar me shtypjen e një butoni. Kosto të ulta mirembajtje.

Përmban: njësi e plotë, pajisje për testimin e fortësisë.

Description

Zbutes BWT                     Duo 3    Duo 6    Duo 10

Lidhja                                (1 ¼”)        2           2

Max Kapacitetit

të ujit të trajtuar             3 m³/h     6 m³/h     10 m³/h

Presioni operues             2.5 – 8 bar

Kërkesa për energji        230 V

Përmasat (H x W x D)    1400x 1200 x 900 mm;   1550 x 1900 x  1200 mm; 1550 x 2050 x  1200 mm

Konsumi i kripes             3.4 kg     8.0 kg    12.5 kg