Shop

Multi S 2000

2500 

Prodhim i BWT – Best Water Technology  Gjermani

Garancia 5 vite

Siguron mbrojtje të besueshme ndaj grimcave të papastra në ujë. Multi S eleminon sedimentet, papastërtitë dhe substancat e dëmshme nga uji, ndotës si hekuri (deri në 1 ppm) dhe mangani. Gjithashtu heq turbullirën, ngjyrën, aromën dhe shijen e pakëndshme p.sh. klor.

Specifikimet teknike:

Presioni nominal 10 bar (145 psi)

Presioni operues 2-8 bar (29-116 psi)

Temperatura e ujit / ambientit, maksimum 30/40 ° C (86/104 ° F)

Lidhje elektrike 230 V / 50 Hz, njësia e tensionit 18 V.

Përmban: Filter Media Bewasorb K111, Minox S & Bewasorb IXC

Description

Lloji        Multi S 2000

Lidhja    1 ¼”

Kapaciteti Maximal         2 m3/h

Kapaciteti Nominal         1 m3/h

Presioni Operues             2-8 bar

Vëllimi  1800 l

Gjatësia