Shop

Zbutes Gaja M

1250 

Zbutes Europian: Gaja M

  • Njësi kompakte me Valvul Bypass
  • Made in Europe
  • Vendoset ne hyrje te rrjetit, sistemi ka nevoj per energji, tub shkarkues dhe uje 24h.
  • Ben te mundur eleminimin e gelqeres dhe smercit ne uje.
  • Garancia 2 vite
  • Njesi Kompakte
SKU: ZBT25 Category: Tag:
Description
Vellimi i rezine12 L
Lidhja     ¾ “
Max Kapacitetit te ujit te trajtuar0.8 m³/h
Presioni operues2.5 – 6 bar
Temperatura e ambientit max30-40 °C
Kerkesa per energji230 V
Permasat (H x W x D)600x370x490 mm
Konsumi I kripes1.5 kg/rigjenerim