Shop

Zbutës uji WESTA XL Black

1750 

Zbutës Europian Water softener WESTA XL
Zbutësi eliminon fortësinë e ujit, pra kripërat e kalciumit dhe magnezit, të cilat depozitohen (veçanërisht nën ndikimin e temperaturës) në pajisjet shtëpiake dhe instalimet e ujit, duke rritur shkallën e prishjes së tyre dhe konsumin e energjisë.

  • Zbutës i dedikuar për përdorim familjar.
  • Dizajn modern për përdoruesit.
  • Akses i lehtë në ekran falë vendosjes së tij sipër zbutësit.
  • Zbutës në dispozicion me dy variante të vëllimit të resinit.
  • Valve 79
SKU: ZBT10 Category: Tag:
Description
Zbutes EuropianWESTA XL
Lidhja     ¾ “
Max Kapacitetit te ujit te trajtuar1.2 m³/h
Presioni operues2.5 – 6 bar
Temperatura e ambientit max30-40 °C
Kerkesa per energji230 V
Permasat (H x W x D)335 x 335 x 1045 mm
Konsumi I kripes3.8 kg/rigjenerim
Kapaciteti I Rezines25 litra
Additional Information
Color

E Bardhë