Shop

Zbutës uji WESTA XL White

1750 

Zbutes Europian: Water softener WESTA WHITE XL

  • Zbutës i dedikuar për ekspres, makineri akulli, lavapjate dhe tualet
  • Dizajn modern për përdoruesit.
  • Akses i lehtë në ekran falë vendosjes së tij sipër zbutësit.
  • Zbutës në dispozicion me dy variante të vëllimit të resinit.
  • Valve 79.
  • Konsumi I kripes: Varet nga konsumi I ujit dhe niveli I gelqeres.
SKU: ZBT10-1 Category: Tag:
Description
Zbutes EuropianWESTA XL
Lidhja     ¾ “
Max Kapacitetit te ujit te trajtuar1.5 m³/h
Presioni operues1.5 – 6 bar
Temperatura e operimit5-38 °C
Kerkesa max per energji18W
Permasat (H x W x D)1045 x 315 x 450 mm
Konsumi I kripes3.8 kg/rigjenerim
Kapaciteti I Rezines25 litra
Additional Information
Color

E Bardhë