Water Boutique në Green Fest-“ Shijo Produktet Lokale”

Ne data 29 Shtator – 2 Tetor 2022  Water Boutique morri pjesë në  eventin më të rëndësishëm të vitit, organizuar nga  Bashkia Tiranë dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, për Prodhuesit, Distributort dhe Konsumatorin shqiptar “Green Fest – “Shijo Produktet Lokale ”.

Green Fest-“Shijo Produktet Lokale” është festa më madhe e biznesit shqipfolës, ku marrin pjesë një numër i madh i kompanive nga Kosova, Maqedonia dhe Shqipëria. Panairi u konceptua si një pikëtakim mes prodhuesve, importuesve dhe konsmuatorëve të cilët ishin të shumët në sheshin “Skenderbej.

Sektorët pjesëmarrës : Birrat, Pjie freskuese, Uji dhe Filtrat e Ujit, Produkte dhe Nënprodukte Mishi, Produkte Bulmeti, Produkte Ushqimore, Kantina Vere, Vaji i ullirit, Ferma, Agroturizmi, Kulinaria, Produktet Bio, Banka dhe OJF  si dhe Bar Restorante.

Water Boutique u prezantua në këtë event me produktet eksluzive nga kompanitë më prestigjoze dhe të certifikuara të Bashkimit Euopian si : BWT – Best Water Technology – Bluefilters – Platinum Wasser –  Fit Aqua – Blupura – Lenntech – Krausen

Prezantimi të këtyre markave prestigjoze ju bashkuan dhe kapacitetet informuese të ekspertëve të certifikuar nga Water Boutique sepse: Ku ka ujë jemi ne……….